Skip to main content

Futurion på Internetdagarna: skala upp digital transformation

De flesta verksamheter har kommit igång med sin digitala transformation. Men hur skalar man upp transformationen och får full effekt i hela verksamheten och optimerar konkurrenskraft, effektivitet och innovation? Det får vi reda på under spåret Accelerera och skala upp digital transformation på Internetdagarna 2020.

Måndagen den 23:e november samtalar Per Mosseby, Digitaliseringsexpert och författare, Katarina L Gidlund, Professor i informatik och forskningsledare för Forum för digitalisering (FODI), Anders Lindh, tidigare Chef för Center Of Digital Excellence på Sandvik, och Futurions vd Ann-Therese Enarsson om praktisk och konkret digital transformation, i ett panelsamtal under ledning av DigJourneys Joakim Jansson. Spåret riktar sig till alla som arbetar med digitalisering – från projektledare till change makers, till ledare och chefer inom både offentlig sektor och företag.

– Internetdagarna är alltid en av årets höjdpunkter. I år blir Internetdagarna helt digitala, vilket innebär att fler kan delta. Jag hoppas att många passar på att få den här kunskapsboosten och ser fram emot att medverka på TransformationDay-spåret och även att lyssna på andra spännande spår och keynote speakers, säger Ann-Therese Enarsson, vd på Futurion.

Kolla in programmet och säkra din länk här!

För hela Internetdagarnas program, med internationella Keynote Speakers som Apple-medgrundaren Steve Wozniak, MIT-forskaren Kate Darling, informationskrigsföringsexperten Renée DiResta och Oxfordforskaren Tom Chatfield – klicka här!