Skip to main content

Sök praktikplats hos Futurion!

By 9 oktober, 2018Aktuellt

Vad vi är
tankesmedjan Futurion har vi fokus på framtidens arbetsliv. Vilka är framtidens jobb och vad behöver vi rusta oss med för kunskaper när allt mer kan automatiseras?

Vad vi gör
Vi tar fram rapporter och föreläser. Vi arrangerar seminarier, workshops och hackathons. Vi sänder podd och jobbar kommunikativt i allt vi gör. Vi arbetar nära forskningen och försöker hela tiden göra komplicerade frågor lite enklare att begripa.

Nu söker vi två praktikanter till våren 2019.
På vårt kansli är vi ett team på fyra personer, men vi är med i många olika nätverk och samverkansprojekt. Under din praktikperiod hos oss får du chansen att utveckla din kompetens som skribent och förmågan att göra svåra saker begripliga. Du skaffar dig erfarenhet inom opinionsbildningens verktyg och sociala medier och du kommer också få ägna dig åt research kring Futurions frågor och även en del praktiskt arbete runt våra olika events och processer tillsammans med hela teamet.

Ansökan
Vi söker dig som inom ramen för dina studier har möjlighet till en CSN-finansierad praktikperiod. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt men senast 20/11. Skicka din ansökan till info@futurion.se Kontaktperson: Ann-Therese Enarsson, +46 70 921 75 50

Futurion är en fristående tankesmedja som finansieras av TCO och de 14 TCO-förbunden. Vårt kansli ligger på Linnégatan 14 i Stockholm.