Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Varför har inte fler med Clutch fights i CS:GO på sitt CV?

27 november, 08:00 - 09:30

I jakten på framtidens kompetens och talanger måste vi leta på fler platser, skapa oväntade möten och hitta nya arenor. Här är den snabbt växande spelvärlden en outnyttjad resurs. En guldgruva för den som vill hitta digitalt uppkopplad, nätverkande, flerspråkig och problemlösande kompetens.

Att den som spelar spel lär sig saker som är användbara i arbetslivet råder det ingen tvekan om. Utmaningen är att få spelare och arbetsgivare att börja tala samma språk. Hur kan vi bli bättre på att förstå att hantera clutch fights i CS:GO  är samma sak som att kunna hantera stress. Att late games i Fortnite kräver god strategisk och taktisk förmåga? Och att det inte går att vinna team fights i League of Legends utan att förstå gruppdynamik och rollfördelning?

I samarbete med Futurion, Arbetsförmedlingens Digitala Innovationscenter och AreaAcademy bjuder Vercity in till inspirationsmöte för dig som jobbar med kompetensutveckling, rekrytering, matchning och lärande.

Medverkande
Petter Sjöstrand
, e-sporkommentator, SVT och informationsansvarig på AreaAcademy
Katrin Dannberg, spelforskare, Högskolan i Skövde
Frida Plym Forshell, arbetsmarknadsdirektör Nacka kommun
Paula Fagerlund, sektionschef, Digitalt Innovationscenter – Arbetsförmedlingen

Samtalsledare: Per Lagerström, Futurion

Ps Efter frukostseminariet arrangeras en workshop på samma tema. Där vi jobbar fram utmaningar till ett kommande Hackathon. Är du intresserad av att delta – kontakta workshopledaren Hanna Elving  hanna.elving@nacka.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Organisation eller företag (obligatorisk)

Din roll eller titel (obligatorisk)

Specialkost eller annat som är bra för oss att veta

Anmälan är bindande. Antalet platser är begränsat. Vid förhinder vg meddela oss så snart som möjligt på seminarium@futurion.se

Genom att anmäla mig är jag medveten om och godkänner:

1. Hantering av personuppgifter
Att Futurion AB och Vercity kommer hantera de uppgifter som delas i detta formulär för att förbereda, genomföra och följa upp detta evenemang. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@futurion.se när som helst kan begära att mina uppgifter tas bort.

2. Nyhetsbrev, inbjudningar med mera
Att jag hamnar på Futurions utskickslista för inbjudningar till evenemang samt nyhetsbrev och information till Futurions nätverk. Jag är även införstådd i att jag när som helst har rätt att begära att bli borttagen från en eller flera av dessa listor. Detta görs genom att klicka på avregistreringslänken eller meddela info@futurion.se.

3. Specialkost
Att om jag fyller i specialkost kommer denna information att delas med restaurangen som levererar mat till evenemanget (ingen kontaktinformation kommer dock att lämnas vidare, endast namn och specialkost).

4. Fotografering
Att det under dagen kommer att tas bilder och/eller filmas. Dessa bilder och/eller film kan i vissa fall komma att publiceras online, i tryckt material och i digitalt material. Både i redaktionella sammanhang och i marknadsföring av evenemang och företaget. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@futurion.se när som helst kan begära att en bild eller filmsekvens på mig tas bort.

 

Detaljer

Datum:
27 november
Tid:
08:00 - 09:30

Arrangör

Futurion