Skip to main content

Futurion söker social media manager

By 13 oktober, 2020Aktuellt, News

Futurion är tankesmedjan för framtidens arbetsliv. Vi är en politiskt fristående tankesmedja som ägs av TCO och TCO:s medlemsförbund, med uppdrag att fokusera på morgondagens arbetsliv för tjänstemän. Visst låter det spännande? Kom och hjälp oss i vår satsning att stärka vår närvaro i digitala kanaler.

Futurion söker en social media manager och webbredaktör som verkligen gillar sociala medier. Vi tror att du håller koll på hur det digitala kommunikationslandskapet utvecklas och förändras och har idéer om hur en aktör som Futurion kan lyfta sina frågor och engagera sina målgrupper. Du har erfarenhet både av att skapa och sprida kreativt innehåll i sociala medier, och att följa upp, utvärdera och dra slutsatser inför nästa steg. Det innebär att du kan grundläggande bildhantering och layout för sociala medier, samtidigt som du är bekväm med plattformarnas annonsverktyg och har jobbat med att identifiera målgrupper, optimera kampanjer och att mäta och analysera resultatet.

Vi vill också att du behärskar WordPress (eller motsvarande) och har grundläggande SEO-kunskaper. Plus i kanten om dessutom har jobbat med podd och rörlig bild.

Som person hoppas vi att du är driven, social, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du är intresserad av samhällsfrågor och idéburen kommunikation och ser hur Futurions arbete kan kopplas till dagsaktuella frågor.

Hos oss erbjuds du en varierande och utvecklande tjänst, med stort eget ansvar. Vi är en liten och vänlig arbetsplats där alla hjälper till där det behövs och där allas insatser har stor betydelse för helheten. Som webbredaktör och social media manager jobbar du i nära samarbete med vd och contentansvarig med att planera, producera och praktiskt genomföra Futurions digitala kommunikation.

Vi har kontor i centrala Stockholm men det finns möjlighet att fortsätta att jobba delvis på distans även efter pandemin. Futurion har kollektivavtal och erbjuder avtalsenliga löner, friskvårdsbidrag och flexibel arbetstid. Tjänsten är på heltid med sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag är 2 november, men intervjuer sker löpande så hör av dig så snart som möjligt till:

kristin.djerf@futurion.se

Vi hörs!
Kristin Djerf
Contentansvarig Futurion