Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

 • Detta evenemang har redan ägt rum.

Delat land – delad framtid?

6 mars, 2019, 10:00 - 11:30

Hur skiljer sig synen på framtidens jobb mellan stad och landsbygd? Mellan män och kvinnor? Och hur påverkar det oro och stress över framtiden? I samarbete med SOM-institutet vid Göteborgs universitet följer Futurion svenska folkets syn på förändringar på arbetsmarknaden. Årets rapport fokuserar på stress och oro i arbetslivet. Skillnaderna mellan stad och landsbygd och mellan män och kvinnor är stor. Vad betyder dessa skillnader för vad vi i Sverige bör förändra så att arbetsmarknaden möter framtidens utmaningar för alla, i hela landet? Välkommen till rapportpresentation och samtal mellan Ann Bergman, professor i arbetsvetenskap vid Karlstads universitet Gabriel Wikström, fd. folkhälso-, sjukvårds-, och idrottsminister Ann-Therese Enarsson, vd Futurion Samtalsledare: Per Lagerström, Futurion Kaffe från kl 08:00. Samtal mellan 08:30 – 09:30 Anmäl dig här!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Organisation eller företag (obligatorisk)

  Din roll eller titel (obligatorisk)

  Specialkost eller annat som är bra för oss att veta

  Anmälan är bindande. Antalet platser är begränsat. Vid förhinder vg meddela oss så snart som möjligt på seminarium@futurion.se

  Genom att anmäla mig är jag medveten om och godkänner:

  1. Hantering av personuppgifter
  Att Futurion AB kommer hantera de uppgifter som delas i detta formulär för att förbereda, genomföra och följa upp detta evenemang. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@futurion.se när som helst kan begära att mina uppgifter tas bort.

  2. Nyhetsbrev, inbjudningar med mera
  Att jag hamnar på Futurions utskickslista för inbjudningar till evenemang samt nyhetsbrev och information till Futurions nätverk. Jag är även införstådd i att jag när som helst har rätt att begära att bli borttagen från en eller flera av dessa listor. Detta görs genom att klicka på avregistreringslänken eller meddela info@futurion.se.

  3. Specialkost
  Att om jag fyller i specialkost kommer denna information att delas med restaurangen som levererar mat till evenemanget (ingen kontaktinformation kommer dock att lämnas vidare, endast namn och specialkost).

  4. Fotografering
  Att det under dagen kommer att tas bilder och/eller filmas. Dessa bilder och/eller film kan i vissa fall komma att publiceras online, i tryckt material och i digitalt material. Både i redaktionella sammanhang och i marknadsföring av evenemang och företaget. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@futurion.se när som helst kan begära att en bild eller filmsekvens på mig tas bort.

  Detaljer

  Datum:
  6 mars, 2019
  Tid:
  10:00 - 11:30

  Arrangör

  Futurion

  Plats

  Urban Deli
  Sveavägen 44
  Stockholm, 11134 Sverige
  + Google Map