Sök praktikplats hos oss!

By 19 oktober, 2017 Aktuellt

tankesmedjan Futurion har vi fokus på framtidens arbetsliv. Vilka är framtidens jobb och vad behöver vi rusta oss med för kunskaper när allt mer kan automatiseras? Målsättningen är att tankesmedjan ska ha en ledande roll i den svenska samhällsdebatten och idéutvecklingen i frågor som rör tjänstemännens framtida utmaningar på arbetsmarknaden.

Vi tar fram rapporter och föreläser. Vi arrangerar seminarier, workshops och hackathons. Vi sänder podd och jobbar kommunikativt i allt vi gör. Vi arbetar nära forskningen och försöker hela tiden göra komplicerade frågor lite enklare att begripa.

Nu söker vi två praktikanter till våren 2018. På vårt kansli är vi ett team på fyra personer, men vi är med i många olika nätverk och samverkansprojekt. Vi söker dig som är en fena på opinionsbildningens verktyg, sociala medier och flyhänt skribent och kan hjälpa oss att utveckla vår kommunikation och göra svåra saker enkla. Du kommer också under din praktikperiod både få ägna dig åt research kring Futurions frågor och även en del praktiskt arbete runt våra olika events och processer tillsammans med hela teamet.

Ansökan
Vi söker dig som inom ramen för dina studier har möjlighet till en CSN-finansierad praktikperiod. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt men senast 20/11. Skicka din ansökan till info@futurion.se Kontaktperson: Björn Lundkvist, +46 70 678 68 76

Futurion är en fristående tankesmedja som finansieras av TCO och de 14 TCO-förbunden. Vårt kansli ligger på Linnégatan 14 i Stockholm.