Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Populismens verkliga orsaker – om automatisering och andra förändringar i arbetslivet

15 mars, 08:00 - 09:30

Borde politiker som vill minska stödet för populism ägna sig mer åt att rusta människor för framtiden än att bekräfta en populistisk världsbild? Hur kan vi få en politisk debatt med mer fokus på kompetensutmaningar istället för svart- eller skönmålning?

Futurion bjuder in till presentation av rapporten Populismens verkliga orsaker – om automatisering och andra förändringar i arbetslivet och ett samtal om kopplingen mellan strukturomvandlingen av arbetsmarknaden och stödet för populistiska lösningar.

Medverkande

Martin Linder, ordförande Unionen
Sanna Rayman, debattredaktör Dagens Samhälle
Carl Melin, forskningsledare på Futurion och författare till rapporten Populismens verkliga orsaker

Moderator: Ann-Therese Enarsson, vd Futurion

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Organisation eller företag

Specialkost eller annat som är bra för oss att veta

Anmälan är bindande. Antalet platser är begränsat. Vid förhinder vg meddela oss så snart som möjligt på seminarium@futurion.se

Genom att anmäla mig är jag medveten om och godkänner:

1. Hantering av personuppgifter
Att Futurion AB kommer hantera de uppgifter som delas i detta formulär för att förbereda, genomföra och följa upp detta evenemang. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@futurion.se när som helst kan begära att mina uppgifter tas bort.

2. Nyhetsbrev, inbjudningar med mera
Att jag hamnar på Futurions utskickslista för inbjudningar till evenemang samt nyhetsbrev och information till Futurions nätverk. Jag är även införstådd i att jag när som helst har rätt att begära att bli borttagen från en eller flera av dessa listor. Detta görs genom att klicka på avregistreringslänken eller meddela info@futurion.se.

3. Specialkost
Att om jag fyller i specialkost kommer denna information att delas med restaurangen som levererar mat till evenemanget (ingen kontaktinformation kommer dock att lämnas vidare, endast namn och specialkost).

4. Fotografering
Att det under dagen kommer att tas bilder och/eller filmas. Dessa bilder och/eller film kan i vissa fall komma att publiceras online, i tryckt material och i digitalt material. Både i redaktionella sammanhang och i marknadsföring av evenemang och företaget. Jag är även införstådd i att jag genom att meddela info@futurion.se när som helst kan begära att en bild eller filmsekvens på mig tas bort.

Detaljer

Datum:
15 mars
Tid:
08:00 - 09:30

Arrangör

Futurion

Plats

Urban Deli
Sveavägen 44
Stockholm, 11134 Sverige
+ Google Map